Verhofstadt árnya Európa felett

Amióta a magyar kormány úgy döntött, kerítést állít a szerb-magyar határrészre, így próbálván meg feltartóztatni az országhatárt nemlétezőnek tekintő menekültáradatot, bőven kijutott neki a liberált baloldali kritikákból. Orbán Viktort simán lenácizták, lefasisztázták, lediktátorozták, amiért úgymond falat épít, kizárva ezáltal az országot a civilizált világból. Amelynek ugye a migránsok lennének a galamblelkű követei, legalábbis a balliberális médiában megszólaló „mértékadó” közvéleményformálók szerint.

Mi több, Orbánt, egy kis megregulázás végett, többbször is a magasságos Európai Unió brüsszeli urai elé citálták. Ez alkalmakkal újfent meggyőződhetett a világ  – jobban mondva: azon része, amely egyáltalán még kíváncsi a hasonló bohózatokra –, hogy kik fújják a passzátszelet a „júnióban”. Azaz, kik élnek abban a tévhitben, hogy ők fújják ama passzátszelet. A hamis érvelés, a hisztérikus hangulatkeltés, a vásári alpáriság megszemélyesítőjeként elég, ha a Guy Verhofstadt nevű abberált liberált ripacsra utalok. Nála szánalmasabb figurát régen láttam, hozzá képest a mi bukaresti román vadnacionalistáink akadémiai magasságokban szárnyalnak.

Miért a balliberálisok hirtelen támadt menekültpártisága? Azon túl, hogy az  internacionalizmus, majd a globalizmus elkötelezettjeként, kiszolgálójaként, sőt  rabszolgájaként a mindenkori baloldal mind a mai napig a nemzetet tekintette, tekinti a legnagyobb ellenségének? Gondolom, azért, mert a migrációnak a támogatásától, az új népvándorlás előli szellemi, lelki és anyagi akadályok elhárításától a nemzetállamok végső meggyengülését, szétesét, az Európai Egyesült Államok megalakulását reméli.

Mindenestre érdekes lenne megtudni, milyen szerepe van a gazdasági háttérhatalomnak az újkori népvándorlás, népvándoroltatás beindításában, az útvonalak kijelölésében, a migránsoknak „az ígéret földjére” való eljuttatásában, illetve az egész folyamat finanszírozásában.

Mindazonáltal kapósnak bizonyult a magyar modell, hisz már a britek is kerítést építettek a franciaországi Calais-beli átkelőhely megerősítésére, így próbálván meg feltartóztatni a La Manche csalagúton keresztül a szigetországba tartó migránsok áradatát.

 

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

Csak az nem látja, aki nem akarja

Már csak ilyen az emberfia, mindig reményteljes várakozás tölti el, ha új arcok, tehetséges emberek …

egy hozzászólás van

  1. Sajnos még mindig!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük