Verhofstadt árnya Európa felett

Amióta a magyar kormány úgy döntött, kerítést állít a szerb-magyar határrészre, így próbálván meg feltartóztatni az országhatárt nemlétezőnek tekintő menekültáradatot, bőven kijutott neki a liberált baloldali kritikákból. Orbán Viktort simán lenácizták, lefasisztázták, lediktátorozták, amiért úgymond falat épít, kizárva ezáltal az országot a civilizált világból. Amelynek ugye a migránsok lennének a galamblelkű követei, legalábbis a balliberális médiában megszólaló „mértékadó” közvéleményformálók szerint.

Mi több, Orbánt, egy kis megregulázás végett, többbször is a magasságos Európai Unió brüsszeli urai elé citálták. Ez alkalmakkal újfent meggyőződhetett a világ  – jobban mondva: azon része, amely egyáltalán még kíváncsi a hasonló bohózatokra –, hogy kik fújják a passzátszelet a „júnióban”. Azaz, kik élnek abban a tévhitben, hogy ők fújják ama passzátszelet. A hamis érvelés, a hisztérikus hangulatkeltés, a vásári alpáriság megszemélyesítőjeként elég, ha a Guy Verhofstadt nevű abberált liberált ripacsra utalok. Nála szánalmasabb figurát régen láttam, hozzá képest a mi bukaresti román vadnacionalistáink akadémiai magasságokban szárnyalnak.

Miért a balliberálisok hirtelen támadt menekültpártisága? Azon túl, hogy az  internacionalizmus, majd a globalizmus elkötelezettjeként, kiszolgálójaként, sőt  rabszolgájaként a mindenkori baloldal mind a mai napig a nemzetet tekintette, tekinti a legnagyobb ellenségének? Gondolom, azért, mert a migrációnak a támogatásától, az új népvándorlás előli szellemi, lelki és anyagi akadályok elhárításától a nemzetállamok végső meggyengülését, szétesét, az Európai Egyesült Államok megalakulását reméli.

Mindenestre érdekes lenne megtudni, milyen szerepe van a gazdasági háttérhatalomnak az újkori népvándorlás, népvándoroltatás beindításában, az útvonalak kijelölésében, a migránsoknak „az ígéret földjére” való eljuttatásában, illetve az egész folyamat finanszírozásában.

Mindazonáltal kapósnak bizonyult a magyar modell, hisz már a britek is kerítést építettek a franciaországi Calais-beli átkelőhely megerősítésére, így próbálván meg feltartóztatni a La Manche csalagúton keresztül a szigetországba tartó migránsok áradatát.

 

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

Hogy is van ez?

Olvasom, mekkora elégtétellel, örömmel, elégedettséggel nyugtázták egyesek,  hogy Brassó városvezetése úgy döntött, hogy a Cenk …

egy hozzászólás van

  1. Sajnos még mindig!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük